Köszönöm, hogy megrendelted a Bevételnövelés SEO-val című könyvet.

Nyomtatott könyvet vásároltál, amit futárszolgálat fog a szállítási címre szállítani 2-3 munkanapon belül.

Nagyon remélem, hogy találsz benne olyan hasznos információkat, amikkel tudod növelni a weboldalad látogatottságát és ezzel együtt a bevételt is. Arra törekedtem, hogy az alapoktól kezdve összegyűjtsem a legfontosabb információkat és egy egésszé gyúrjam össze, amiben azok az információk is helyre kerülnek, amiket eddig ismertél, de nem megfelelően alkalmaztál.

Nap mint nap weboldalak látogatottságát növeljük a csapatommal, weboldalt szerkesztünk, szöveget írunk, linket építünk, tartalmat fejlesztünk és mindent megteszünk, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Mostmár te is részese lehetsz ennek a folyamatnak, ha alkalmazod a könyvben leírtakat.

bevetelnoveles-seo-konyv-elolap-hatlap

További hasznos információkat gyűjthetsz, ha csatlakozol a Facebookon hozzánk!

Ha eddig nem tetted meg, akkor csatlakozz hozzánk a Bevételnövelés SEO-val nevű Facebook csoporthoz. Itt is felteheted a kérdéseidet és hozzád hasonló, fejlődni vágyó weboldal tulajdonosoktól kérhetsz segítséget, születhetnek együttműködések és természetesen én is válaszolok minden felmerülő kérdésre.

Plusz!

Ezen az úton egy kifejezetten erre a célra tartogatott kuponnal ajándékozlak meg! Ha bármikor a jövőben bármilyen SEO szolgáltatást szeretnél igénybe venni tőlem, akkor 20% kedvezményt nyújtok. Használd ki, amikor úgy érzed szükségét!

Kövesd a SEO a Cégedért Youtube csatornáját, ahol sok hasznos információt láthatsz még.

Sok ügyfelet, sok vásárlót kívánok!Ferge Balázs
SEO stratéga

seoacegedert.hu
+36 30 699 3815